Expoziţie de artă “Open Studio – Alina Manole” la Casa Arte

“Open Studio – Alina Manole”

Corpul uman este elementul central folosit de cele mai multe ori ca scuză pentru dezvoltarea unor întregi serii de imagini, de cele mai multe ori se poate observa ca acesta este surprins în ipostaze şi din unghiuri inedite, uneori este dus spre deconstrucţia formelor, alteori apare din fundalurile create riguros cu rigla sau dimpotrivă aceste fundaluri sunt acoperite cu tuşe largi, gestuale.

Un alt subiect abordat de nenumărate ori de-a lungul anilor este autoportretul; veţi putea vedea o adevarată invazie de autoportrete, mai mari sau mai mici, create din linii, pete, pătrate, de la hiperrealism până la stecil şi artă digitală.

Expoziţia propune o incursiune în atelier care surprinde demersul creativ presărat de tot felul de experimente cu tehnici, materiale şi abordări diferite uneori ale aceluiaş subiect.

perioada expunerii: 31 ianuarie – 06 februarie 2012

vernisajul va avea loc pe data de 31 ianuarie incepand cu ora 18:30

Adresa: Casa Arte, str. Popa Tatu nr. 27, Interfon 07C

One comment

  1. Sincerea Felicitări , azi la orele 18,30, suntem cu toţii alături de tine şi de voi !Fie ca modestele cuvinte să-ţi dăruiască liniştea dinaintea unei asemenea expoziţii de anvergură şi să te claseze ca întotdeauna printre cei mai buni . Aici vom avea doar ARTĂ !!!( Nichita spunea nu avem poeţi doar POEZIE !) dar vom avea şi cei mai talentaţi şi promiţători truditori ai creaţiilor artistice ! Cu toată stima şi respectul , un umil şi prăfuit colţ al ţării vă urează La Mulţi Mulţi Ani !!!.. . pentru care semnez ca întotdeauna gustilugojanu din (Logoj …citeşte Lugoj !)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s