Salonul Național de Plastică Mică Brăila, ediția a XX-a, 2019

Plastica Mica 2019 Afis -mic

Vă invităm

la vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila, ediția a XX-a, 2019, se va desfășura sămbătă, 2 martie, 2019, ora 12.30, în Galeria de Artă Brăila.

A XX-a ediție a Salonului Național de Plastică Mică – Brăila, , va avea loc pe simezele Galeriei de Artă Brăila, în perioada 2 martie – 3 aprilie 2019. Componența Salonului, cuprinzând mai mult de 350 de participanți, este formată din artiști consacrați, din tineri din întreaga țară, absolvenți de studii superioare de artă și din cadre universitare din București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Galați, Constanța. Salonul rămâne în continuare fidel conceptului său inițial: urmărirea evoluției în timp, atât a artei contemporane – în diverse stadii, cât și a multora dintre artiștii participanți la mai multe ediții. Organizatorul evenimentului și curatorul expozitiei este scenograful Gh Mosorescu, preşedinte al Filialei  Braila a U.A.P. din  Romania.

Și-au anunțat partciparea la vernisaj reprezentanți ai conducerii Uniunii Artiștilor Plastici din România, artiști din București și din filialele apropiate.

Va fi o întâlnire… pe cinste!

Vă invităm să fiți părtași ai evenimentului!

scenograf Gheorghe Mosorescu

președinte al Fil. Brăila a U.A.P.R.

AlinaManole_Filtre_2019_24pe30cm_acrilicpepanza _
“Filtre” 24/30cm acrilic pe panza autor Alina Manole

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s