FRUMUSEȚE LA FEMININ

FRUMUSEȚE LA FEMININ
expoziție personală ALINA MANOLE
www.alinamanole.com

la SINGER ROMÂNIA adresa: str. Halelor nr 7, 030167 Bucuresti, Sector 3
program: L-V 9:00 – 17:00
https://singer-shop.eu/

Perioada expoziției : 8.03 – 28.05.2021

“ Primăvara, sărbătorim renașterea și creația, sărbătorim femeia. Primăvara simțim cum se petrec minunile vieții, magia culorilor și preaplinul de lumina solară.

Am putea spune că vorbim despre pictură, cu aceste cuvinte, și, în mod special, mă gândesc la Alina Manole. Este o plasticiană tânără, care reinterpretează și reconstruiește, ca într-o continua renaștere, minunile pe care le descoperă în viața sa.

Așa cum, primăvara, descoperim fiecare grăunte de sensibilă realitate, Alina Manole ne relevă frumusețea din fiecare strop de lumina și sevă. Cu talent dar și cu experiența unei munci dedicate, ea așterne pe pânză sau pe hârtie toate aceste mecanisme sensibile ale realității picturale.

Este creație pură, intensă, delicată și puternică, în același timp, ca o primăvară cu plutire de sânziană ce ne face să descoperim, mereu și mereu, frumusețea fără de care viața oamenilor măcar nu ar exista.

 Alăturate într-un cadru generos, pictura și grafica realizate de Alina Manole conturează cu maximă claritate o creație plastică impusă deja atenției publicului. Dintr-un prea plin de sensibilitate și dăruire se desfășoară simeza care pune în valoare creația sa, într-un spectacol de culoare și lumină ce caracterizează pictura adevărată, cea căreia artiștii își dăruiesc întreaga viață și fiecare primăvară. “

 Critic Marius Tița

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s