FOTO – Festivalul Fulgilor de Nea@ Parcul Tineretului București

Iarna este anotimpul care aduce în sufletele copiilor o bucurie nemărginită, o atmosferă plină de iubire, speranță, pace și care ne aminteşte tuturor, părinți și bunici, de anii copilăriei, de emoţia aşteptării Crăciunului, de momentul împodobirii bradului și de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun.
V-ați pus vreodată întrebarea cum erau așteptate Sărbătorile de Iarnă, în urmă cu 100 de ani, cum erau tradiţiile şi obiceiurile de altădată? Dacă da, atunci vă așteptăm cu mic, cu mare, începând cu data de 26 noiembrie și până pe 2 decembrie, să descoperim împreună magia fulgilor de nea, în cadrul Festivalului Fulgilor de Nea.❄️⛄️❄️
Evenimentul organizat de Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive București – PROEDUS își deschide porțile atât pentru pitici și voinici, precum și pentru cei mari, părinți și bunici, pe platoul din Parcul Tineretului, intrarea Colegiul Național Gheorghe Șincai, pentru a petrece împreună șapte zile desprinse din povesti.
Momentele artistice și decorurile de sărbătoare se vor împleti de minune cu piesele de teatru, atelierele de creație și atelierele interactive și ne vor purta într-o călătorie magică a copilăriei, a colindelor, a jocurilor, a cadourilor dăruite din suflet, a timpului petrecut în familie, în tematica anului Centenar.
Surprizele vor continua să apară, așa că, haideți să ne bucurăm de atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă, în cadrul Festivalul Fulgilor de Nea!❄️⛄️❄️